Farsang 2019

"A farsangi napokban, legyünk mi is vígabban."(...) 🎈🤡🎈
-mondja a farsangi népdal.

 Idén a szülői alapítvány bálja nyitotta a farsangi időszakot február 2-án. A Barackvirág néptánccsoport Kis káposzta nagy torzsája című produkciója, majd a Boka Színház által rendezett a szülők és pedagógusok szereplésével előadott Arany János: A nagyidai cigányok című vígeposza megalapozta a bál oldott, vidám hangulatát.

A képen a következők lehetnek: 17 ember, , köztük Strack Orsolya és Tünde Györgyicze, , mosolygó emberek, álló emberek

Víg farsangot ültek az alsó tagozatosok. Délelőtt vidám játékok, mókás versenyek, eszem-iszom zajlott az osztályokban. Délután az Aranyalma Páros szórakoztatta a gyerekeket vidám mesével, tánccal, dalokkal, hangszer-bemutatóval és mindenkinek lehetősége volt bemutatkozni a jelmezes felvonuláson. Ötletes, vidám, izgalmas jelmezeket csodálhattunk meg.
Az elsősök az erdők világába vittek bennünket, a másodikosok segítségével különféle népekkel ismerkedhettünk, a harmadikosok jóvoltából Mátyás király udvarába találtuk magunkat, míg a negyedikesek a leghíresebb magyar sportolókat idézték ide közénk a Czuczorba.

A képen a következők lehetnek: 11 ember, ülő emberek

Február 15-én a felsősök farsangja zárta a rendezvényeket. A Közösségi Ház az 5. osztály jóvoltából igazi olasz étteremmé változott, ahol a szakácsok, pincérek, pincérlányok, pizzafutárok mindenféle olasz finomsággal fogadta a farsangolókat. A 6. osztály egy saját forgatású filmmel, a 7. osztály pedig egy jelmezes produkcióval szórakoztatta a többieket. Majd volt fánk, tánc, játékok és sok sok nevetés, ahogy az már lenni szokott nálunk farsangkor...:)

A képen a következők lehetnek: 16 ember, , mosolygó emberek, álló emberek és belső tér

Copyright © 2018 -Czucor Gergely Tagiskola All Rights Reserved.